Brands

Vinduesløsninger til ethvert byggeri.

Vores produkter tilgodeser både et funktionelt og æstetisk behov, og vi tilbyder et væld af muligheder, der passer til alle typer af huse. Aluminium ude – træ inde, plast med høj isolerings evne, lavenergiglas som standard, slanke, klassiske profiler der sikrer maksimalt lysindfald.

Everluxx Plus® og Everluxx Classic®e i miljøvenligt plast samt Alux® i træ/alu, udgør et stærkt tre-kløver, hvor miljø, design og kvalitet står øverst på listen over fordele. 

Alux® fra Hvidbjerg Vinduet er den nye generation af træ/alu vinduer og døre i stilrent design til både det klassiske og det utraditionelle byggeri. Alux® kræver med sin opbygning af træ indvendigt og aluminium udvendigt minimal vedligeholdelse.

Et isolatorprofil fremstillet af komposit mellem den indvendige trædel og den udvendige alu-kappe modvirker effektivt kuldebroer og kondensdannelse – og giver samtidig en forbedret isoleringsevne.

Everluxx Plus® og Everluxx Classic®e plastvinduer fra Hvidbjerg Vinduet er fremstillet i miljøvenligt og vedligeholdelsesfrit uPVC - én af de stærkeste og mest holdbare plasttyper, som findes. Materialet falmer og nedbrydes ikke – skal aldrig males – og er genanvendeligt. 

Everluxx Plus® er vedligeholdelsesfrie og rengøringsvenlige plastvinduer og -døre med plus isolering. Profilopbygningen med 5 kamre sikrer en høj og effektiv isolering uden kuldebroer.

Everluxx Classic®e sætter nye standarder med hensyn til isoleringsevne og lever ikke kun op til energikravene i det nye bygningsreglement BR15, men er også fremtidssikret og vil kunne opfylde de skærpede krav, som ventes indført i kommende bygningsreglementerer.  Everluxx Classic®e er udført med slanke, elegante profiler i et klassisk design, der harmonerer godt med den danske arkitektur.