ZelaLUX® - Danmarks varmeste vindue

ZelaLUX® - Max lysindfald uden at gå på kompromis med isoleringsevnen

ZelaLUX® er udviklet i de bedst isolerende materialer, samtidig er der sat fokus på design og lysindfald. ZelaLUX® leveres med 3 tætninger som standard. Energidata Uw på 0,69 og Eref på +22.

ZelaLUX® - vinduesdesignet til nutiden og fremtiden

Det store lysindfald er en åbenlys fordel for trivsel og velvære. ZelaLUX® er udviklet i de bedst isolerende materialer, samtidig med at der er sat fokus på design og lysindfald. Vinduessystemet tilbydes i alle udadgående åbningsarter og som terrassedør. ZelaLUX® kan leveres som plus-energi vindue, vinduet der giver mere varme til boligen end det taber. Med sine 3 tætningsplaner og en standard energirude 48 mm, med 3-lags energirude placeres referencevinduet i “Energi-klasse A”. Eref +22 og Uw på 0,69 taler for energi egenskaber i den absolutte topklasse.

Vinduessystemet kan også leveres med en standard 2-lags energirude. Denne version placeres i “Energi-klasse B”. Systemet lever dermed op til energikravene i BR15 der er det gældende lovgivningskrav.

ZelaLUX® - en arkitektonisk smuk løsning

ZelaLUX® fremstår med sit smalle karm-/rammedesign ens om vinduesfeltet er oplukkeligt eller ej.

ZelaLUX® - bæredygtige materialer

ZelaLUX® er den nye generation af vinduer der minimerer boligens energiforbrug i hele vinduets levetid, men også er udviklet og fremstillet efter de bedste bæredygtighedsprincipper. Materialekomponenterne - træ indvendigt, aluminium udvendigt med en kerne af det avancerede og særdeles isolerende fiberkomposit Rau-Fipro® - er alle udviklet ud fra en bæredygtighedstankegang hvor ressourcerne fremstilles så skånsomt som muligt. Produktionsafskær og spild kan genanvendes i nye profiler. Ligeledes kan udtjente vinduer og døre om mange år, efter endt brug, nedbrydes og genanvendes. Et moderne vinduessystem fremstillet med omtanke for miljøet.

ZelaLUX® - sikkerhed skal være standard

Med 3 tætningsplaner som standard fremstår ZelaLUX® som et moderne og meget tæt vinduessystem. Med aluminium som et udvendigt skjold mod vejr og vind og en kerne af fiberforstærket komposit Rau-Fipro® har vinduessystemet et facadeplan der er både smukt, stærkt, tæt og designet til det danske vejrlig med blæst og regn. Indbrudssikkerhed er for mange en væsentlig faktor. Det gælder også for Hvidbjerg Vinduets vinduesudviklere. Derfor er ZelaLUX® udviklet så systemet er vanskeligt at bryde op, med bl.a. rullepaskvil og sikkerhedsslutblik som standard.

ZelaLUX® består krævende indbrudstest